Wie is Meneer Thee?

De kernwaarden van Meneer Thee

1. Expertise

In Azië werkt Meneer Thee al jarenlang samen met de absolute experts op theegebied: de allereerste familie die high mountain tea groeide (nu al voor 9 generaties!), onderzoekers bij universiteiten en overheiden, juryleden van gerenommeerde theecompetities en enkele wereldberoemde tea masters en theehuizen.

Door deze langdurige vriendschappen en contacten in Azië, kan Meneer Thee altijd de allerbeste theeën in landen als Taiwan, China en Japan lokaliseren, om deze vervolgens mee te nemen naar Nederland.

Ook is Meneer Thee zelf aan de universiteit in Taipei opgeleid tot Tea Master, is hij een gecertificeerde theesommelier en weet hij alles wat komt kijken bij het maken, verwerken en zetten van thee. Al deze kennis en contacten zullen naar voren komen in de documentaire die Meneer Thee nu aan het maken is.

2. Exclusiviteit

Elk seizoen gaat Meneer Thee op zoek naar de meest exclusieve thee bij de thee-experts. De beste theeën hebben een unieke smaak, maar ook veelal een onderscheidende achtergrond en herkomst die de smaak zo speciaal heeft gemaakt.

Als de beste theeën eenmaal gevonden zijn, koopt Meneer Thee de gehele oogst van deze single estate tea op, zodat hij wereldwijd de enige leverancier van deze exclusieve thee is.

3. Experience

Uiteindelijk draait het drinken van thee allemaal om de smaakbeleving. Je snapt het pas als je het proeft! Daarom staat bij Meneer Thee altijd alleen het product centraal, zonder enige poespas. Geniet ervan!